Lydnadshelg i Kungsör

DSC_0397Jag älskar att köra bil så vi valde att åka fram och åter till Kungsör både lördag och söndag, Yxi och jag. Att vi fick gå upp 0500 är ju rätt ok ändå :). Att umgås med bara en av mina fyra hundar så pass länge och intensivt var riktigt roligt! Anna Larsson och Zandra Beijer höll clinic i lydnad, främst hur vi skall tänka i tävlingssammanhang. Hur vi gör mellan momenten, hur vi belönar och hur vi kedjar ihop allt. Jag blev lite frälst på baklängeskedjing faktiskt. Det kommer jag kika mer på.

Yxi skötte sig fantastiskt fint och vi fick bra medel i de två moment vi valde att be om extra råd av Anna.  Fjärren och apportering. Yxi har ett riktigt snyggt snabbt läggande och jag ville ha tips på hur jag tränar in ett lika klockrent uppsitt. Anna gav genast finfina råd! Nu skall vi träna och jag tror absolut att Anna kommer få hjälpa mig vidare vad det lider 🙂

 

Besök oss på/Visit us on: