Colin

RLD N BEASTLY’S NAT OF CAMPBELL VA

2006-12-06–2016-06-02

inac

Colin var min andra beardis, ”guldklimpen” kom från Ingela och Morgan Sandström på kennel Beastly’s. Colin trivdes allra bäst i fårhagen men han var gärna med på rallylydnad samt viltspår. Colin fick godkänt anlagstest i vallning samt viltspår, hade två kvalificerande resultat i fortsättningsklassen i rallylydnad och där ämnade vi fortsätta högre. Colin har vunnit startedklassen, i vallningsmästerskapet som anordnades av SBC, samt kom tvåa i samma klass och trea i mästarklassen.

2016 fick jag ta det tuffa beslutet att låta Colin somna in, bara nio år ung. Han fick av okänd anledning en akut bukhåleinflammation med blodförgiftning som följd. Hans sista natt spenderade han på IVA på Ultuna, personalen där var förvånade över hur denna jycke kunde behålla all tillit till personalen där och vara så härlig trots att han mådde så dåligt. Han blev ordentligt smärtlindrad under natten men då bukhinneinflammationen syntes tydligt på ett ultraljud på morgonen så bestämde jag mig snabbt för att åka till honom och vara med när han somnade in.

Jag är så glad och tacksam att Ingela och Morgan Sandström på kennel Beastly’s gav mig möjligheten att få förvalta denna guldklimp som alltid var där och älskade små barn och valpar så högt. Ja och farbröder, farbröder på parkbänkar satte han sig gärna bredvid för att bli kliad bakom örat.

 

 

RESULTAT

Colin fick flera CK på utställning
GK VA (Godkänt Vallanlagsprov)
Vunnit i startedklassen i SBC’s klubbmästerskap i vallning
Tvåa i startedklassen i SBC’s klubbmästerskap i vallning
Godkänt Viltspår Anlagsklass
RLD N (Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass)
2 kval. resultat i rallylydnad Fortsättning

STAMTAVLA

Född: 2006-12-06
HD/AD: HD A/0